GOD JUL – Julaften anno 1967 og litt til

Jeg vil med dette blogginnlegget ønske alle mine lesere en riktig GOD JUL. etter en hektisk høst med mindre blogging, ser jeg frem til en ny tid med mye slektsforskning, og gode slektsfroskermøter.

Julen 1967. Jeg har rød sløyfe i håret og sitter ved siden av min elskede bestefar.

Julen 1967. Jeg har rød sløyfe i håret og sitter ved siden av min elskede bestefar.

Flere blogginnlegg om julen

Still riktige spørsmål – benytt høytiden til å samle familiehistorie

15 Julegavetips til en slektsgransker

Ukens jule-slektsskatt – tippoldemors lysestake

Juletradisjoner i gamle dager

Julen Genelogy is for life

2 thoughts on “GOD JUL – Julaften anno 1967 og litt til

  1. Jeg fant for en stund siden et intervju med eldste bror til min oldefar som tok for seg jul i Ytre Arna på begynnelsen av 1900-tallet. Han snakker også om sine besteforeldre slik at man har førstehåndsinformasjon om mine forfedre som ble født midt på 1800-tallet. En uvurderlig kilde for meg men også for andre fra disse områdene. Kan leses her: http://family.brudvik.org/artikkel/jul-i-ytre-arna-rundt-1907-1915/ – en gledelig jul ønskes deg og dine!

    • Takk for at du delte dette. Det er jo en skatt å ha et slikt intervju. Interessant å lese det du har skrevet. Et godt nytt år ønskes deg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.