Finn din slekt – Oppdrag i slektsforskning – I Accept Clients

Mange føler en dragning mot å vite mer om sin slekt og forfedre. Jeg hjelper deg gjerne med å finne dine aner.

Please use the language translator button on the top right hand corner if you don’t speak Norwegian.

Her blir dagbøkene overrakt tippoldebarnet

Jeg har oppdrag fra enkeltpersoner og familier samt bedrifter eller organisasjoner.

Konfirmasjonsgave
Fødselsdagsgave til mor eller far
Gave til deg selv
Står litt fast i egen forskning

Litt om meg:
Jeg har forsket drevet med slektsforskning i over 20 år.
Jeg har også studert norsk slektsforskning ved Høgskulen i Volda.
I tillegg til det, har flere kurs om kilder, arkiver, gammel håndskrift og andre slektsrelaterte emner i Norge
Har sittet i styre i lokallaget for DIS-Østfold (nå Slekt og Data) og i hovedstyret til Slekt og Data på nasjonalt plan
Blogger om slektsforskning

Steder jeg forsker på:
Norge, Sverige, Danmark, Finland, Skottland, Shetland, England, Gibraltar og USA.

Kontakt meg:
Send meg en e-mail på cathrine@eblix.com eller ring meg på (+47)92823288

Pris:
Kr 350,- pr time, minimum 5 timer.

Referanser:
Nedenfor gjengir jeg uttalelser fra noen av mine kunder.

Riksantikvaren Jørn Holmes morsslekt, Norge, Sverige og USA
Frivillighetskonferansen 2018, Typisk norsk – ikke bare norsk
Tusen takk, Cathrine, du gjorde en kjempeflott jobb! Tror flere ble inspirert til å gå i gang.

Bente Lodgaard m/familie, Norge og Finland
Jeg er SÅ imponert over ryddigheten, overskuddet og entusiasmen din! Du er en fryd å samarbeide med!

Lund Gruppen Holding AS, Norge
Så gøy. Elsker når de vi jobber med er så lidenskapelige som du er. Det blir det alltid bra. Dette ble langt bedre og mye mer profesjonelt enn det jeg hadde sett for meg. Meget bra! Tusen takk for kjempe bra jobb.

Sharon Allred , Norge
Thank  you so much for your discoveries!   My grandchildren are very excited. You are accomplishing an amazing amount of work on our family. Thank you so much, for all you have accomplished! We will want to get back to the research again in the near future, and I will contact you again.

Gary Thomson, Norge
This document demonstrates how thorough a real genealogist can be. You have done a marvelous work for our family.  You are a real detective and have been meticulous in your research.  Once again, Tusen Tak!

Sarah Paulsen, Norge
You are amazing! Ancestry is so fascinating to me although I have never personally had any success. So thanks again. Tusen Tak.

Aud Karin Kjenne, Norge og USA
Tenk at du fant min farfar i Østfold og min oldefar i USA. Nå har jeg endelig fått sett bilde av ham, fordi tremenning du fant i USA har sendt oss en bok om slekten der borte.

Wenche Solberg, Norge
Tusen takk! Her var det mye spennende lesing, nå skal jeg kose meg.

Media

Norsk ukeblad oktober 2018, nr. 40 Ta vara på historien din!
Her kan du se meg sammen med mitt barnebarn, og jeg viser litt hvordan jeg lager en slektsbok.

Hjemmet januar 2016:  Slik blir du en bedre slektsgransker

Slekt og Data nr 3/2015  – Tingenes historie. Her kan du lese om og se bilder av noen av mine slektsskatter. Slekt og Data er DIS-Norge sitt medlemsblad som går til ca. 10.000 medlemmer. Du må være pålogget for å kunne lese artikkelen.

Slekt og Data nr. 4 /2014 –  Terningkast 6. Blogganmeldelse av bloggen min.  Slekt og Data er DIS-Norge sitt medlemsblad som går til ca. 10.000 medlemmer. Du må være pålogget for å kunne lese artikkelen.

DIS-Norge, Slekt og data – Intervju av en slektning

Vidars slektsblogg

Min digitale verden