«Slektsforskerhimmelen»: En rundtur på mitt kontor

Det var vel litt drøyt å kalle mitt kontor slektsforskerhimmelen 😀 , men det er jo faktisk her hjemme på kontoret mitt jeg holder på mest med slektsforskning. Her omgir jeg meg med det jeg trenger og det er praktisk og koselig (synes jeg). Jeg ville bare vise at det er ikke så mye som skal til for å lage et «lite slektsforskermiljø» hjemme. Det er her jeg sitte å skriver mine blogginnlegg også.

Hvis du trykker på videoen under så kan dere høre meg (så skru på lyden) vise dere rundt på kontoret vårt. Tenkte det var litt morsomt for dere å se hvorfor jeg trives slik her, og hvor all action skjer.

Ellers så vil jeg benytte sjansen til å ønske dere alle mine flotte lesere en riktig

GOD SLEKTSFORSKERPÅSKE……

….må den være fylt av masse spennede familiebesøk, tradisjonsmiddager, slektsforksning og fred og ro.

Bilde er lånt fra http://fannycornforth.blogspot.no/

Bilde er lånt fra http://fannycornforth.blogspot.no/

___________________________________________________________

Mer om meg:

Stevnemøte i dødsriket og 20 andre måter å leve med en besatt slektsforsker

Det kan lønne seg å høre på rykter og familiehistorier

Hva er min forfedre – poengsum?

 

5 thoughts on “«Slektsforskerhimmelen»: En rundtur på mitt kontor

  1. Du er et godt forbilde på hvor viktig det er å ha orden i «sysakene» når man holder på med slektsforskning. Best å ikke rote sammen feil navn!

    • Hei Åshild. Jeg skriver gjerne om arkivsystemet mitt for slektsdokumenter (papirbasert). Jeg trenger bare litt tid for å lege blogginnleggt. Men det kommer.

      • Hei, takk for en flott blogg med mange gode tips. Som nybegynner prøver jeg å plukke opp gode råd og de flommer du over av 🙂 Rundturen i din slektsforskerhule var nyttig. Nå gleder jeg meg til ditt blogginnlegg om arkivsystemet ditt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.